Γνωσιακή βάση
Η ιδιαιτερότητα ενός domain name .de σε σχέση με τους name server
Αναρτήθηκε από Γιώργος Ψαλτάκης on 26 May 2016 03:19 PM

Όταν κατοχυρώνεις ένα .de domain name θα πρέπει να ξέρεις ότι η το μητρώο .de (Denic) έχει... απαιτήσεις οι οποίες έχουν σχέση και με τους name server. 
Μια από αυτές τις απαιτήσεις, είναι ότι οι διευθύνσεις IP των name server θα πρέπει να είναι σε ξεχωριστό class-C δίκτυο. Με απλά λόγια τα τρία πρώτα σετ αριθμών στις IP θα πρέπει να έχουν έστω μια διαφορά Π.χ 185.25.21.331 και 185.25.20.221. 

Η Denic έχει φτιάξει ένα εργαλείο όπου μπορείς να δεις εάν οι name server σου είναι συμβατοί με το .de domain name σου. Θα χρειαστει να γράψεις το domain name σου και τους name server στα σχετικά πεδία. Εάν το εργαλείο σου δείξει error, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο των name server σου για να διορθώσει το πρόβλημα.

Σε δυσκολεύουν όλα αυτά; Κατοχύρωσε ένα .de domain name στην Pointer και άφησε στην θέση των name server τους προεπιλεγμένους. Έχουμε φροντίσει ώστε να μην έχεις πρόβλημα για την κατοχύρωση του domain name σου.
Όταν θα δημιουργήσεις ένα site και θα θέλεις να το φιλοξενήσεις, φρόντισε η εταιρία με την οποία θα συνεργαστείς να έχει τους name server της σε διαφορετικά C-class όπως κάνουμε εμείς. 

(1 Βαθμολογία)
Χρήσιμο
Μη χρήσιμο

Σχόλια (0)